ponedjeljak, 2. veljače 2015.

DOJMOVI: Maybelline Lash Sensational maskara

Danas vam donosim prvu video-recenziju u kojoj sam vam govorila o posebnom proizvodu, a na tapeti je nova Maybelline lash sensational maskara. Navela sam vam prednosti i mane da vidite i sami za sebe hoće li vam potencijalno odgovarati, a u videu imate i demonstraciju da vidite iz prve ruke kako izgleda na trepavicama.



specifikacije
Maskara ima zanimljivu četkicu s dužim i kraćim vlaknima te je zavinuta čime lakše prati zakrivljenost oka. Gumena je i nije pretjerano velika što mi odgovara jer ne volim prevelike četkice.

Formula je skroz crna, ali je mokra. To mi osobno ne smeta jer mi ne sljepljuje trepavice, no potencijalno bi mogla slijepiti vaše (ukoliko vam se to znalo dešavati) pa pripazite ako vam takva formula ne odgovara. Meni, recimo, ne sljepljuje trepavice ni Miss Manga, ali znam da je neki ne vole. Ova maskara jako lijepo razdvaja trepavice i doista produžuje trepavice. Ono što je zanimljivo jest da se formula, jednom kad se osuši, ponaša kao vodootporna (iako to nije) u smislu da jako dobro drži zakrivljenost.


Formula je, dakle, nešto između vodootporne i klasične.
U praktičnom smislu, to bi značilo da se ne može skinuti samo vodom (tako ja obično skidam maskare), no skida se u nekoliko poteza s micelarnom otopinom pa nije strašno tvrdokorna u smislu da morate koristiti uljne odstranjivače (to generalno ne volim). Ono po čemu je slična pravim vodootpornim maskarama je što doista drži zakrivljenost i neće splasnuti, ali neće vam trebati 100 godina da je skinete prije spavanja, kao što je to obično slučaj s vodootpornim maskarama. Također, nije se transferirala na kožu unatoč mojem kuhanju pod tušem i ponekoj suzici (don't kill me, haha).

Količina je 9,5 ml, a cijena je 79 kn.


PREDNOSTI:
- pruža produživanje trepavica
- ima zanimljivu formulu koja dobro drži zakrivljenost
- ne razmazuje se (testirano parom i suzama)
- dostupna je u drogerijama

MANE:
- mokra formula
- ne može se skinuti samo vodom
- cijena



Evo kako izgleda demonstracija
-VIDEO-

Ako želiš isprobati primjerak za sebe, klikni OVDJE.
Biti ćeš preusmjerena na drugi post ispod kojeg možeš napisati 
svoje ime i to će vrijediti kao entry.

*Proizvod je dobiven besplatno, ali zadržavam pravo na iskreno mišljenje, kao i u svakom postu. 

Broj komentara: 13:

  1. Odlican post! :)
    Nisam probala ovu maskaru jos, ali namjeravam brzo!


    Nikoleta, xoxo.

    http://nljuljduraj.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Čitajući ovaj tvoj post,razmišljala sam o tome kako bi ovo mogla biti najbolja maskara za mene,nažalost nema je na tržištu u Srbiji i jako mi je žao zbog toga,nadam se da će je biti.Velikiii pozdrav :*

    OdgovoriIzbriši
  3. Možda dođe na red kad potrošim ovih 6 što su na čekanju :) Ali čini mi se okej.

    OdgovoriIzbriši
  4. danas sam ju gledala u dm-u i cetkica joj izgleda obecavajuce ali ja kupujem samo vodootporne jer mi se bilo koje ostale razmazu kod donjeg kapka, tako da sam trenutno vjerna rocket volum' waterproof, volila bih kad bi maybelline napravio i ostale maskare u vodootpornoj verziji a ne samo neke :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Prvo ti želim čestitati na suradnji s Maybellineom :D stvarno si zaslužila, po meni si ti naša najbolja vloggerica :) obožavam tvoje videe i uvijek se veselim novima :)
    Što se tiče maskare, tako sam sretna što je došla i na naše tržište, jedva je čekam isprobati :D nadam se da će ispuniti moja očekivanja :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Iako mi se isprva cinila zanimljiva i bila na listi za kupovinu, sad kad citam da se tesko skida je vise ne zelim. Ne volim takve maskare jer imam osjecaj da uz duzu upotrebu itekako ostecuju trepavice. Inace, efekat joj se cini sasvim ok.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Gle ovu a ni ne treba joj maskara hahahhahah :D :D :*

      Izbriši
  7. You go Sara P (...) hihihihi :* :*

    OdgovoriIzbriši
  8. Ajme meni maskara je divna, san snova ^_^

    OdgovoriIzbriši
  9. Bit ce ovo vjerojatno moja sljedeca maskara. Trenutno sam na Raketi i okej mi je, nista spektakularno. Mislim da sam u Bipinom prospektu vidjela da je trenutno na akciji za 59kn.

    OdgovoriIzbriši
  10. Maybelline maskare i ja nikada nismo došle na ti, ne znam u čemu je problem :/ ali ne volim mokru formulu i mislim da ću ju preskočiti.

    OdgovoriIzbriši

Hvala ti na komentaru! :)