srijeda, 31. srpnja 2013.

Golden Rose noviteti


Drage moje,
prije par dana stigli su mi Golden Rose noviteti, koje sam uzbudljivo čekala nekoliko tjedana. Prije nego li krenem na detalje, moram reći da su proizvodi zaista odlični te da u ovom slučaju definitivno ne vrijedi ona narodna - da je visoka cijena garancija kvalitete. To sam shvatila već prvom kupnjom GR proizvoda (3 nijanse ruževa) koji su opravdali svoju cijenu i više nego duplo. Kako su prošli drugi proizvodi iz njihove kolekcije, saznajte u nastavku posta.


Lista proizvoda:
  • GR Rich Color lak za nokte (08)
  • GR waterproof eyeliner (01 black)
  • GR lipliner No.204
  • GR definitive volume & lenght mascara
  • GR Silky touch matte eyeshadow


GR Rich Color lak za nokte (08)
Jedni od najpopularnijih Golden Rose proizvoda su definitivno njihovi lakovi za nokte. Postoji više različitih linija lakova za nokte (kao npr. Matte linija), a lakić koji sam ja dobila je Rich Color (one step, maxi brush). Na ambalaži tvrde da je to lak koji pruža odlično prekrivanje jednim premazom, da pruža sjaj i dugotrajnost boje te da se lako nanosi zbog aplikacije velikim kistom.

količina: 10,5 ml
nijansa: 08 (žarka ružičasta)
podrijetlo: Turska
efikasnost: vrlo dobra
cijena: 20,00kn

Prekrivanje laka je jako dobro, što je s obzirom na cijenu i više no zadovoljavajuće. Trajanje je vrlo dobro.

* * *


GR waterproof eyeliner (01 black)
U principu nisam neki veliki fan crnih olovaka jer ako imate male oči, one mogu zatvoriti pogled. Moje oči su srednje veličine, no volim otvoren pogled tako da često posežem za bijelom/bež olovkom umjesto crne. Ipak, nakon isprobavanja ove olovke shvatila sam da je glavni razlog mojeg izbjegavanja crne olovke činjenica da se vodootporne sporo suše i/ili razmazuju. S ovom olovkom to mi se nije desilo. Koristim ju kako bi naglasila bademasti oblik očiju (vanjski kut waterlinea) i za tehniku tightlininga. Jako sam zadovoljna i sve više posežem za njom.

količina: nije navedena
nijansa: 01 (crna)
podrijetlo: Njemačka
efikasnost: odlična
cijena: 22,00kn

Na slici možete vidjeti kako izgleda na mojem oku. Nanesena je na vanjski dio waterlinea (potom malo ublažena) i ispod gornje linije trepavica (dakle, tightlining).




* * *


GR lipliner No.204
Nedavno sam vam ovdje pokazala svoju nedavnu kupovinu, a sadržavala je i Look by Bipa olovku u nijansi 09 Bonbon. Već sam vam rekla da je jako jako dobra, izdržljiva, ali ono što je zanimljivo jest da ostavlja mrlje na usnama (tj. ne da se potpuno skinuti), što nekima može biti plus (pogotovo za vrijeme ovih nesnosnih vrućina). Golden Rose olovka dolazi u identičnoj nijansi, jednako se lako nanosi, jednake je tvrdoće, ali ne ostavlja mrlje na usnama.

količina: nije navedena
nijansa: 204 (žarka ružičasta)
podrijetlo: EU
efikasnost: vrlo dobra
cijena: 20,00kn 

Slijedeća slika prikazuje look na kojem sam koristila olovku na usnama (preko nje Collistar ruž u istoj nijansi) te vodootpornu olovku.



* * *

 GR definitive volume & lenght mascara
Već neko vrijeme tražim maskaru koja zadovoljava sve moje potrebe, da nije vodootporna, dakle da je lagana na očima, da se ne razmazuje, a da pruža volumen istovremeno razdvajajući moje trepavice. Ova je upravo takva. I zato mi je postala najdraža maskara. Jedan dan sam isprobavala umjetne trepavice i moram reći da je efekt bio gotovo isti (osim kad sam stavila parcijalne). Bez pogovora, najdraži proizvod koji sam dobila u ovom paketu.

količina: 12,5 ml
nijansa: crna
podrijetlo: nije navedeno
efikasnost: odlična
cijena: 63,00kn

Na slici možete vidjeti kako izgleda na trepavicama. Definitivno preporučam, jer je bolja od većine skupljih maskara na našem tržištu.





* * *

GR Silky touch matte eyeshadow 
(nijanse 207 i 214)
Ako me čitate duže vrijeme, vjerojatno ste primjetili da sam veliki fan mat sjenila i da sam isprobala mat sjenila nekolicine brandova (MAC, Inglot, Nilens Jord, Collistar, Revlon, Youngblood, Illamasqua, Sleek) od kojih su mi se neki više ili manje svidjeli, no dovoljno da se na njima zadržim dulje vrijeme i da ih koristim gotovo svakodnevno - ipak sam mišljenja da je u kvalitetno mat sjenilo dobro uložiti nešto veću svotu novaca. Golden Rose sjenila nisu me oduševila prvenstveno jer se truse, a nisu ni nešto specijalno pigmentirana. Ipak, ako tražite mat sjenilo na našem tržištu, za prihvatljivu cijenu, nemate neki veliki izbor. Voljela bih da sam dobila neku neutralniju nijansu jer mislim da bi mi se onda možda i više svidjela, pošto je s tamnijim nijansama teže raditi. Sve nijanse u kolekciji pogledajte ovdje. Ipak, ako nemate prilike investirati u neko skuplje sjenilo, i ovo će proći.

količina: 2,5 g po sjenilu
nijansa: crna i tamno plava (mat finish)
podrijetlo: Turska
efikasnost: dovoljna do dobra
cijena: 28,00kn

Na prvoj slici možete vidjeti swatch (3 sloja boje), a na drugoj izgled na očima.




Da zaključimo, jako sam zadovoljna većinom isprobanog! Definitivno bacite pogled na ovaj brand i ne zadržavajte se samo na lakićima i ruževima jer imaju za ponuditi puno više i od drugih vrsta proizvoda, a sve po vrlo prihvatljivoj cijeni. 


Kako vam se svidjela recenzija? 
Imate li i vi koji GR proizvod i kako ste zadovoljni brandom?

*PR uzroci

33 komentara:

  1. Naprosto obožavam njihove lakove i ruževe. Toliko su kvalitetni i postojani da je to čudo! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. osim lakova ništa drugo nisam probala, ali lakovi su odlični :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja jos uvijek nisam imala priliku isprobati GR proizvode, ali nadam se da ce se to uskoro promjeniti pa da cu i ja imati koji njihov proizvod :))

    OdgovoriIzbriši
  4. GR lakovi <3 Uvijek ih iznova kupujem :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Lakove obožavam i nikada me nisu razočarali. Lipliner #204 imam i zaista je odlična olovka.

    OdgovoriIzbriši
  6. Nisam nikada probala GR proizvode jer ih nema u mom gradu :$ no djeluju jako zanimljivo,pogotovo lakovi :)
    btw primjetila sam da i ti imaš bademaste oči tj spuštene kapke kao i ja pa jel bi mogla napravit neki look za spuštene kapke?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako ideš u Zg, definitivno baci pogled jer nećeš požaliti. :) Bademaste oči zapravo nemaju veze sa spuštenim kapcima, jer je to oblik očiju, nema veze s kapcima. U principu nemam ni spuštene kapke (haha) već samo niske obrve. :D Ali mogo bi neki look pasti. ;)

      Izbriši
  7. Prekrasan lakić za nokte! *.* Još nisam probala ni jedan GR, ali definitivno namjeravam :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja sam zadovoljna njihovim sjenilima (mat/mono) kao i sa svime što sam isprobala od njih, zaista reprezentativan omjer kvalitete i cijene.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma nisu loša sjenila, ali neusporediva s npr. Macovim, iako možda nije ni ok uspoređivati ih..

      Izbriši
  9. Probala sam samo lakove i ruževe koje obožavam, ali i ostala kozmetika im se čini odlična, posebno mi se sjenila sviđaju :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Super noviteti...Imam isti lak i prezadovoljna sam nijansom, a ajlajner bih mogla da probam :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Čuj neki, imam ih sumu, još malo pa ću otvoriti radnju sa njihovim karminima :D
    I ovi lakovi su im dobri, nijanse su odlične, njihovu senku koristim za obrve, stoji ceo dan, a maskara x4 im je jedna od boljih koje sam probala :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Sara, savršeno!
    Najviše mi se dopada lak i lip liner - savršenih su boja :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Ja sam uvijek oduševljena savršenim slikicama.
    Ja sam probala samo lakove, i super su mi.
    Inače, ovo je moj beauty blog pa zavirite :) tinasmakeupworld.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  14. odličan post, žalim jer kod mene nema tih sjenila, a maskaru moram potražiti, nisam viđala ovu. i preslatka si :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Mislim da cu u GR shop cim se vratim s mora.Boje su predivne.

    OdgovoriIzbriši

Hvala ti na komentaru! :)